Antena 3 CNN Politică Dragnea: Dacă CAS a fost întors şi nu mai putem face acum, poate ne gândim la altă măsură

Dragnea: Dacă CAS a fost întors şi nu mai putem face acum, poate ne gândim la altă măsură

Dragnea: Dacă CAS a fost întors şi nu mai putem face acum, poate ne gândim la altă măsură
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    24 Iul 2014   •   16:33

Viceprim-ministrul Liviu Dragnea a declarat joi că dacă măsura reducerii CAS nu se mai poate implementa este posibil ca Guvernul să se gândească la altă măsură, scrie Agerpres.

"Reducerea CAS este o măsură foarte bună atât pentru mediul de afaceri, cât și pentru angajați. Există susținere financiară sustenabilă pentru introducerea acestei măsuri de la 1 octombrie. Probabil că domnul președinte Traian Băsescu s-a gândit că ar putea avea efecte electorale bune pentru noi, probabil, și din acest motiv a decis să o retrimită la Parlament. Dacă CAS a fost întors, să vedem, și nu mai putem face acum, poate ne gândim la altă măsură", a spus Dragnea.

El a mai afirmat că intenţia Guvernului este ca de creşterea economică să beneficieze cât mai mulţi români.

"Fiind o perioadă de creștere economică pentru România, intenția noastră este ca de această creștere să beneficieze cât mai mulți români. Ne gândim serios ca această creștere economică, dincolo de faptul că ne asigură stabilitate și stabilizează România pe un drum serios al dezvoltării, vrem să se întoarcă la cât mai mulți români prin diverse măsuri. Atâta timp cât la Cotroceni se află Traian Băsescu este posibil orice. Noi putem vota din nou legea în Parlament și o poate ataca", a explicat viceprim-ministrul.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea CAS reducerea cas
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close