Antena 3 CNN Politică Dragnea: Desemnarea lui Iohannis drept candidatul ACL nu ne schimbă strategia de campanie

Dragnea: Desemnarea lui Iohannis drept candidatul ACL nu ne schimbă strategia de campanie

Dragnea: Desemnarea lui Iohannis drept candidatul ACL nu ne schimbă strategia de campanie
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.T.    |    11 Aug 2014   •   18:11

Desemnarea lui Klaus Iohannis drept candidatul Alianţei Creştin Liberale (ACL) în alegerile prezidenţiale nu va schimba cu nimic strategia de campanie a social-democraţilor, a dat asigurări vicepremierul Liviu Dragnea, preşedinte executiv al PSD.

„Habar n-am dacă Iohannis este mai bun sau mai puţin bun decât Cătălin Predoiu. Din punctul nostru de vedere, sigur că ne interesează contracandidatul, că nu suntem copii, dar nu avem ca obiectiv esenţial să ne luptăm cu cineva anume. Este important ca informaţie, dar nu ne schimbă sub nicio formă strategia de campanie, ceea ce avem de gând să facem în campanie”, a declarat Dragnea.

Vicepremierul a explicat faptul că, în perioada campaniei electorale,  PSD se va axa pe o cât mai bună comunicare cu românii, dorinţa social democraţilor fiind aceea ca Victor Ponta, candidatul desemnat al PSD, să aibă posibilitatea de a discuta, în mod direct, cu cât mai mulţi oameni.

„Principalul nostru obiectiv este să comunicăm cu românii, să le spunem ce a făcut Victor Ponta pentru ei, ce o să facă în continuare Victor Ponta pentru ei, care este proiectul de ţară al lui Victor Ponta pentru România şi cum se va schimba viaţa fiecărui român după ce Victor Ponta va fi ales preşedinte”, a spus Dragnea.

„Va fi o campanie pozitivă din punctul nostru de vedere. O campanie în care vrem ca Victor Ponta să ajungă să vorbească cu cât mai mulţi români în mod direct şi să le spună ce vrea să facă pentru această ţară şi pentru fiecare dintre ei în următorii cinci ani de mandat”, a conchis oficialul PSD.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close