Antena 3 CNN Politică Dragnea, despre atacurile din USL: E bine să te gândeşti, când tot îi cari pumni în cap unuia, dacă rezistă la nesfârşit

Dragnea, despre atacurile din USL: E bine să te gândeşti, când tot îi cari pumni în cap unuia, dacă rezistă la nesfârşit

Dragnea, despre atacurile din USL: E bine să te gândeşti, când tot îi cari pumni în cap unuia, dacă rezistă la nesfârşit
Foto: Agerpres
17 Noi 2013   •   11:09
Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, într-o emisiune televizată, că atacurile în USL au venit mai mult dinspre PNL şi că "e bine să te gândeşti, când tot îi cari pumni în cap unuia, dacă rezistă la nesfârşit", el precizând însă că PSD îşi respectă hotărârea privind candidatul USL.
El a spus, răspunzând unei întrebări, că atacuri în USL au fost mai mult din partea PNL către PSD.
"E bine să te gândeşti, când tot îi cari pumni în cap unuia, dacă rezistă la nesfârşit", a adăugat Dragnea, conform Mediafax.
Întrebat dacă el este dispus să reziste la nesfârşit unor astfel de atacuri, Dragnea a răspuns: "Eu nu. Eu niciodată nu sunt dispus în viaţă să rezist la nesfârşit".
Întrebat care este limita, Drganea a răspuns râzând: "Nu ştiu, până îmi crapă capul".
Întrebat dacă în 2014 îi vede pe Victor Ponta şi pe Crin Antonescu cândidând separat la prezidenţiale, Dragnea a răspuns: "Nu ştiu, e greu de spus. Noi avem acum o hotărâre a Congresului, pe care o respectăm".
El a ţinut să precizeze că "la acest moment" PSD nu are niciun motiv pentru a se gândi la o altă candidatură la Preşedinţie în afară de cea a lui Crin Antonescu.
"Nu cred că până la acest minut candidatura lui Crin Antonescu reprezintă un pericol pentru PSD, pentru România", a spus Dragnea.
 
 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close