Antena 3 CNN Politică Dragnea despre doctoratul lui Tudose: Şi Ponta a fost acuzat de plagiat şi a fost un premier foarte bun

Dragnea despre doctoratul lui Tudose: Şi Ponta a fost acuzat de plagiat şi a fost un premier foarte bun

Dragnea despre doctoratul lui Tudose: Şi Ponta a fost acuzat de plagiat şi a fost un premier foarte bun
26 Iun 2017   •   15:15

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, în legătură cu suspiciunile de plagiat de care este acuzat Mihai Tudose, propus pentru funcţia de premier de conducerea partidului, că şi Victor Ponta a fost acuzat de plagiat şi a fost un premier "foarte bun".

"Nu sunt specialist în doctorate, dar îmi aduc aminte că şi Victor Ponta a fost acuzat de plagiat şi a fost un premier foarte bun", a precizat Dragnea, întrebat dacă plagiatul este o problemă de moralitate sau una de integritate, aşa cum a enunţat preşedintele Klaus Iohannis.

Întrebat dacă Mihai Tudose îndeplineşte criteriile impuse de preşedintele Klaus Iohannis, în condiţiile în care planează asupra lui o suspiciune de plagiat în lucrarea de doctorat, Liviu Dragnea a răspuns că da.

"Mihai Tudose a ales să nu meargă cu procedura până la capăt, să ajungă în instanţă. Mihai Tudose nu şi-a luat acel doctorat pentru a-i folosi pentru un salariu sau nişte venituri mai mari. În condiţiile în care a apărut acea discuţie, a decis să facă cerere conform legii, să îşi retragă doctoratul şi cu asta, basta", a afirmat Dragnea.

Ministrul interimar al Economiei, Mihai Tudose, a fost validat pentru funcţia de premier de Comitetul Executiv Naţional al PSD, a anunţat, luni, vicepreşedintele PSD Lia Olguţa Vasilescu.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea mihai tudose Klaus Iohannis
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close