Antena 3 CNN Politică Dragnea, despre oferta lui Croitoru privind şefia MAI: "O chestiune neserioasă" (VIDEO)

Dragnea, despre oferta lui Croitoru privind şefia MAI: "O chestiune neserioasă" (VIDEO)

Dragnea, despre oferta lui Croitoru privind şefia MAI: "O chestiune neserioasă" (VIDEO)
Sursa foto: Liviu Dragnea
19 Oct 2009   •   20:55


Vicepreşedintele PSD, Liviu Dragnea, a calificat oferta făcută de premierul desemnat, Lucian Croitoru, privind şefia Ministerul de Interne drept "o chestiune neserioasă". Invitat alături de Radu Berceanu şi Ludovic Orban în cadrul ediţiei de luni a emisiunii Ştirea Zilei, Liviu Dragnea a vorbit despre situaţia actuală de pe scena politică.

"Dacă nu este o diversiune, e o chestiune neserioasă. Nu poate un cetăţean care nu are o majoritate parlamentară să ofere posturi de miniştri. N-o luăm în seamă, râde lumea de noi...", a declarat Liviu Dragnea.

Vicepreşedintele PSD spune în continuare că premierul desemnat nu poate face un Guvern în condiţiile în care nu este susţinut în Parlament.

Cât priveşte alegerea făcută de Traian Băsescu la conducerea Executivului, Dragnea este de părere că şeful statului a făcut-o deliberat, astfel încât acesta să nu fie susţinut în Parlament.

"Intenţia preşedintelui este ca Boc să rămână la butoane", a mai declarat vicepreşedintele PSD.

DRAGNEA: OFERTA LUI CROITORU, NESERIOASĂ


Premierul desemnat, Lucian Croitoru, a anunţat, luni, că va propune, marţi, PSD să vină cu două-trei propuneri pentru portofoliul Ministerului Administraţiei şi Internelor, mărul discordiei care a provocat ruperea coaliţiei PSD-PDL din trecut şi a cărui pierdere a dus la ieşirea social-democraţilor de la guvernare. Oferta primului-ministru este menită a fisura şi frontul format de noua majoritata PSD-PNL-UDMR în jurul propunerii de premier a edilului Sibiului, Klaus Iohannis.

Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro




×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close