Dragnea, despre Şerban Nicolae: „Să nu facem din nişte oameni vedete, nefiind cazul”

04 Mai 2017   •   20:35
Dragnea, despre Şerban Nicolae: „Să nu facem din nişte oameni vedete, nefiind cazul” Foto: Agerpres

Radu Tudor a vorbit, la emisiunea ”Punctul de întâlnire”, de la Antena 3, cu președintele PSD, Liviu Dragnea, despre acțiunile lui Şerban Nicolae din Comisia juridică a Senatului.

Şeful PSD a spus că şi situaţia altor parlamentari ai partidului va fi discutată, pentru că sunt propuse legi care nu ţin de programul de guvernare şi care afectează imaginea PSD.

„Este un subiect pe care îl vom discuta în Comitetul Executiv Naţional. Va fi un subiect extrem de serios, dar nu numai acest subiect, pentru că mai sunt situaţii în care colegi de-ai noştri, preşedinţi de comisii sau membri în comisii, au iniţiative care nu au nicio legătură cu programul nostru de guvernare şi nu asta s-a discutat cu ei înainte să fie propuşi pe liste", a spus Dragnea.

„Pot fi multe motive. Nu vreau să speculez, vreau să avem o discuţie bărbătească, sinceră, în interiorul partidului şi să luăm nişte decizii care să nu mai permită pe viitor să se mai întâmple astfel de lucruri", a mai spus Liviu Dragnea.

Dragnea, despre Şerban Nicolae: „Să nu facem din nişte oameni vedete, nefiind cazul”

Liderul PSD a spus că și alte persoane din partid sunt „supărate” pe acest comportament.

„Şi eu, şi colegii mei, dar şi colegii de la ALDE, sunt puşi de multe ori în faţa unor astfel de situaţii. Colegi de-ai noştri au senzaţia că sunt persoane fizice", a subliniat Dragnea.

Întrebat despre comportamentul lui Şerban Nicolae, pe tema legii graţierii, Dragnea a răspuns ironic.

„Eu sunt un om modest, dar să nu facem totuşi din nişte oameni vedete, nefiind cazul. Eu nu aveam ce să vorbesc cu domnul Şerban Nicolae astăzi. Eu aseară am postat un mesaj pe Facebook, am aşteptat să fie luat în seamă acel mesaj. A fost luat în seamă. Voi discuta cu Şerban Nicolae de faţă cu colegii mei în CEx. Asta nu însemană că trebuie să stau la coadă să vorbesc cu Şerban Nicolae", a spus el.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close