Antena 3 CNN Politică Dragnea, despre tensiunile care au tulburat PSD: „Ce credeţi că era în sufletul meu? Al doilea premier pe care trebuia să îl oferim ca ofrandă cuiva”

Dragnea, despre tensiunile care au tulburat PSD: „Ce credeţi că era în sufletul meu? Al doilea premier pe care trebuia să îl oferim ca ofrandă cuiva”

Dragnea, despre tensiunile care au tulburat PSD: „Ce credeţi că era în sufletul meu? Al doilea premier pe care trebuia să îl oferim ca ofrandă cuiva”
Sursa foto: Foto captura Antena 3
25 Oct 2017   •   22:02

Liviu Dragnea a declarat, în exclusivitate la Punctul de Întâlnire, de la Antena 3, că nu a dorit înlocuirea din funcţie a premierului Mihai Tudose, în ciuda tensiunilor apărute între ei, înaintea CEx-ului PSD de acum două săptămâni.

Președintele PSD a afirmată că a fost la un pas de a lua o decizie greșită în ceea ce privește scandalul cu care s-a confruntat partidul, scandal care s-a soldat cu remanierea a doi miniștri PSD, Rovana Plumb și Sevil Shhaideh.

"Am fost foarte aproape să ne ducem către o decizie greşită sau proastă pentru noi, care ne putea afecta foarte mult. Situaţia lui Mihai a fost una foarte grea. Ce credeţi că era în sufletul meu? Al doilea premier pe care trebuia să îl oferim ca ofrandă cuiva. De ce? Domnule, noi am câştigat alegerile, noi ducem la îndeplinire acest program de guvernare, noi facem România să fie o ţară mai bună şi mai dezvoltată şi românii să aibă venituri mai mari. Cu toate piedicile.", a spus Liviu Dragnea.

"Nu am vrut ca Mihai Tudose să plece. Nu vreau să plece. E un premier bun, îl sprijin, îl sprijină şi partidul, îl sprijină şi colegii din guvern", a mai spus Dragnea, la Antena 3.

 


 

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close