Antena 3 CNN Politică Dragnea, după ce Legea taxelor a trecut: Aștept ca Iohannis să o promulge rapid

Dragnea, după ce Legea taxelor a trecut: Aștept ca Iohannis să o promulge rapid

Dragnea, după ce Legea taxelor a trecut: Aștept ca Iohannis să o promulge rapid
Sursa foto: Foto: facebook.com
de M.Z.    |    28 Dec 2016   •   14:42

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a spus miercuri, după votul din Cameră, că acest lucru arată că ”românii s-au săturat să fie umiliți” și așteaptă ca ”președintele să promulge legea rapid”.

”E o performanță care ține de consecvență, datoria noastră este să adoptăm, să ducem la bun sfârșit legile care fac ca românii să ducă o viață mai bună. E un pas important în programul nostru de guvernare”, a spus Dragnea, miercuri.

Șeful PSD a amintit că legea privind eliminarea taxelor a fost contestată la CCR, Curtea a respins-o, a fost retrimisă în Parlament, ”iar acum nu mai văd nicio piedică posibilă pentru ca această lege să nu fie promulgată”.

”Aștept ca președintele să promulge această lege care e utilă pentru toți românii. Această lege va intra în vigoare indiferent de toate chichițele”, a încheiat Dragnea.

Camera Deputaţilor a respins, miercuri, reexaminarea ceurtă de președintele Iohannis la Legea privind eliminarea celor 102 taxe nefiscale

Decizia a fost luată cu 174 de voturi "pentru" respingerea cererii de reexaminare, 85 "împotrivă" şi o abţinere. 

În Comisia de buget a Camerei Deputaţilor a fost adoptat un amendament potrivit căruia legea va intra în vigoare la data de 1 a lunii imediat următoare publicării în Monitorul Oficial.

Liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, a solicitat în plen acceptarea reexaminării legii cerută de şeful statului. 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea lege
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close