Antena 3 CNN Politică Dragnea: E foarte posibil ca după euroalegeri Antonescu să nu mai fie liderul PNL, îi primim în USL

Dragnea: E foarte posibil ca după euroalegeri Antonescu să nu mai fie liderul PNL, îi primim în USL

Dragnea: E foarte posibil ca după euroalegeri Antonescu să nu mai fie liderul PNL, îi primim în USL
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    26 Apr 2014   •   19:02

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea a declarat, sâmbătă, că pentru PSD, USL nu a murit, iar dacă după 25 mai liberalii doresc să revină în Uniune, vor fi primiţi cu dragă inimă, fiind foarte posibil ca actualul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, să nu mai fie în funcţie după euroalegeri.

"Dacă după euroalegeri PNL doreşte să revină în această alianţă, îi vom primi cu dragă inimă", a spus Dragnea.

Întrebat dacă refacerea USL poate avea loc cu Crin Antonescu la şefia partidului, Liviu Dragnea a spus: "Eu tot aud în fiecare zi declaraţiile preşedintelui Antonescu că îşi va da demisia. Deci e foarte posibil ca PNL să nu mai fie condus de Crin Antonescu după europarlamentare. Nu noi spunem, dumnealui tot spune, dacă nu ia 20% partidului dumnealui, şi probabil nu o să ia".

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, în ultima perioadă, în mai multe ocazii, inclusiv sâmbătă, în faţa aleşilor locali reuniţi la Braşov, că dacă partidul nu va obţine cel puţin 20% la europarlamentare îşi depune mandatul de preşedinte, şi nu-l va lua înapoi.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Crin Antonescu
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close