Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea: Dorința mea este să nu pice acest Guvern

Liviu Dragnea: Dorința mea este să nu pice acest Guvern

Liviu Dragnea: Dorința mea este să nu pice acest Guvern
Sursa foto: Foto: Facebook / Liviu Dragnea
16 Mai 2016   •   09:08

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seară că dorința sa este 'să nu pice' actualul Guvern și a subliniat că din punct de vedere strict electoral social-democrații nu au niciun interes.

El a spus că dacă Guvernul va demisiona va fi înaintată o propunere de premier președintelui Klaus Iohannis, conform AGERPRES.

"(...) Am fost întrebat dacă dăm Guvernul jos, dacă introducem moțiune de cenzură sau nu. Am spus-o și vă spun și dumneavoastră: șansele sunt 50%-50%. Se apropie cu pași repezi de asta. Noi încercăm să ținem stabilitate. Vorbind strict electoral, nu am avea niciun interes. Dorința mea este să nu pice acest Guvern, să îl ținem la guvernare, într-un singur caz s-ar întâmpla asta. Am vorbit și cu domnul Tăriceanu lucrul acesta, dacă acțiunea guvernamentală va deveni foarte periculoasă, adică dacă va produce efecte foarte rele. Dacă Guvernul demisionează o să ne întâlnim rapid și o să luăm o decizie. O să îi transmitem președintelui Iohannis o propunere de prim-ministru de care va trebui să țină cont. Va fi o propunere pentru o perioadă strict limitată până la alegerile parlamentare. Poate Guvernul Cioloș rămâne și nu demisionează", a spus Dragnea, într-o emisiune televizată.

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close