Antena 3 CNN Politică Dragnea îl forțează pe Ponta: Trebuie să facă un lucru cinstit

Dragnea îl forțează pe Ponta: Trebuie să facă un lucru cinstit

Dragnea îl forțează pe Ponta: Trebuie să facă un lucru cinstit
de M.Z.    |    11 Sep 2016   •   17:48

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică, la Ţebea, că Victor Ponta trebuie să clarifice dacă susţine sau nu Partidul România Unită (PRU), adăugând că nu s-a certat cu fostul premier şi că acesta urmează să promoveze programul de guvernare al social-democraţilor.

”Nu putem vorbi de împăcare pentru că nu ne-am certat. Am avut o comunicare foarte inteligentă în doi. Am avut o discuţie bună, lungă, în care am discutat mult despre ce se întâmplă astăzi în România, aşa cum am discutat, în 2010, când am discutat să pornim un proiect, care s-a dovedit a fi bun. (...) Din punctul meu de vedere discuţia a fost bună, corectă, a fost o discuţie relaxată, între doi prieteni, a venit la mine acasă. Sigur că am discutat şi despre subiectul ăsta. El trebuie să clarifice fără dubiu că nu susţine alt partid. Este un lucru cinstit, firesc pe care trebuie îl facă orice membru PSD, care se implică în campania electorală“, a declarat preşedintele PSD.

Liviu Dragnea a mai a spus că este prematur să se vorbească despre ce funcţii vor ocupa fiecare dintre liderii partidului, după alegerile din 11 decembrie, într-un eventual guvern PSD-ALDE.

”Nu am discutat despre funcţii. Nu am discutat nici despre funcţia în care mă văd eu, nici a lui. Printre obiectivele noastre nu se regăseşte ce funcţii ocupă unii, alţii, sau altele“, a mai afirmat preşedintele PSD.
 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Victor Ponta Liviu Dragnea PRU PSD
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close