Antena 3 CNN Politică Dragnea, întâlnire cu Kelemen Hunor: Am decis să continuăm colaborarea cu UDMR şi să o îmbunătăţim

Dragnea, întâlnire cu Kelemen Hunor: Am decis să continuăm colaborarea cu UDMR şi să o îmbunătăţim

Dragnea, întâlnire cu Kelemen Hunor: Am decis să continuăm colaborarea cu UDMR şi să o îmbunătăţim
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    07 Sep 2017   •   13:04

Liderul PSD Liviu Dragnea a anunţat, joi, că UDMR va continua colaborarea parlamentară cu PSD şi ALDE şi în această sesiune parlamentară, agenda legislativă urmând a fi stabilită la nivel de lideri de grup PSD, ALDE, UDMR şi minorităţi în cadrul unor întâlniri săptămânale.

„M-am văzut cu domnul Kelemen Hunor, la sediul UDMR. Am discutat, mi-a spus despre discuţiile pe care le-au avut în cadrul UDMR în vară, înainte de sesiune. Au decis în unanimitate să continue colaborarea cu coaliţia majoritară. Am spus că, şi PSD şi ALDE, dorim continuarea colaborării parlamentare”, a precizat Dragnea.

„O să îmbunătăţim modul de colaborare şi informare şi, în fiecare săptămână, va exista o întâlnire a liderilor de grup PSD, ALDE, UDMR şi minorităţi pentru a stabili agenda legislativă. De asemenea, o solicitare firească - toate actele normative care urmează să vină de la Guvern în Parlament, şi ei (UDMR, n.r.) trebuie informaţi pentru punct de vedere şi sprijin”, a mai spus Dragnea.
 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Kelemen Hunor
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close