Antena 3 CNN Politică Dragnea: Nimeni din România nu câştigă din escaladarea acestor proteste

Dragnea: Nimeni din România nu câştigă din escaladarea acestor proteste

Dragnea: Nimeni din România nu câştigă din escaladarea acestor proteste
Sursa foto: Foto: Facebook
05 Feb 2017   •   23:51

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că pentru România cele mai importante sunt stabilitatea şi liniştea şi că nimeni din ţara noastră nu câştigă din escaladarea protestelor din stradă. 

"Celor care sunt în Piaţa Victoriei şi celor care sunt la Cotroceni şi preşedintelui Iohannis şi colegilor mei le spun că cele mai importante în România sunt stabilitatea şi liniştea. Nimeni nu câştigă din escaladarea acestor proteste, nimeni din România", a spus Dragnea la Antena 3, întrebat ce le transmite românilor care au ieşit în stradă. 

Liderul PSD a menţionat că din experienţa ultimelor zile a învăţat că, atunci când iei o decizie, comunicarea este cea mai importantă. 

"Am luat aminte că, înainte de orice decizie, comunicarea este mai importantă decât decizia în sine. Sunt principiile democraţiei participative, care, din păcate, acum nu au fost respectate şi pot genera astfel de revolte, pentru că dacă tu nu comunici şi înainte foarte bine, şi după şi este o lipsă de comunicare, oamenii primesc informaţiile de la adversari", a arătat Dragnea. 

Liviu Dragnea a precizat că Guvernul Grindeanu nu îşi va da demisia chiar dacă oamenii au ieşit în stradă, pentru că "sunt alţi români care au votat Guvernul şi vor să se aplice programul de guvernare". 

El a menţionat că nu vrea să se ajungă nici la suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis, pentru un principiu pe care îl respectă, şi anume faptul că în 2014 românii, în majoritatea lor, au votat pentru ca acesta să devină preşedinte. 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close