x close

Dragnea: Nu am nicio problemă în relația cu Mihai Tudose

de S.T.    |    09 Oct 2017   •   14:00
Dragnea: Nu am nicio problemă în relația cu Mihai Tudose 534

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni că nu are nicio problemă în relaţia sa cu premierul Mihai Tudose şi că nu este interesat de sondaje în perioada dintre campaniile electorale.

„Eu, în general, nu comentez sondajele pentru că orice sondaj care apare este contestabil. (...) Am mai văzut de asemenea şi nişte alegaţii ale unui mare analist şi consultant politic, pe care le resping cu hotărâre, că eu aş fi comandat acel sondaj. N-am reuşit să înţeleg exact de ce. (...) Din partea mea, nu am nicio problemă în relaţia cu Mihai Tudose. În schimb, pe mine nu m-a interesat niciodată şi nu mă interesează nici acum, între campaniile electorale, cum stă un membru al Guvernului, cum stau eu sau oricine altcineva din Guvern sau din partid. Ceea ce mă interesează: cota pentru PSD să fie înaltă şi e înaltă, cota de încredere în programul de guvernare să fie înaltă şi e înaltă, şi ca programul de guvernare să se implementeze”, a spus Dragnea, la Parlament.

Liderul PSD a adăugat că, în opinia sa, Guvernul trebuie să se concentreze „pe ceea ce are de făcut în cadrul programului de guvernare”.

Sursă: Agerpres
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati