Antena 3 CNN Politică Dragnea: „Nu cred că putem evita o comisie de anchetă privind SPP”

Dragnea: „Nu cred că putem evita o comisie de anchetă privind SPP”

Dragnea: „Nu cred că putem evita o comisie de anchetă privind SPP”
Sursa foto: Foto: Agerpres
09 Feb 2018   •   12:39

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a declarat, vineri, că nu crede că ar putea fi evitată înfiinţarea unei comisii parlamentare de anchetă privind Serviciul de Protecţie şi Pază (SPP).

"Nu cred că putem evita o comisie de anchetă parlamentară. L-am văzut pe domnul Vela (Marcel Vela - preşedintele Comisiei de apărare din Senat) că se agită să facă ceva acolo, un fel de audiere să-l acopere pe domnul Pahonţu. Cred că trebuie făcută o comisie parlamentară de anchetă (privind activitatea SPP - n.r.)", a afirmat Dragnea, la Palatul Parlamentului.

Întrebat dacă preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, este de acord cu înfiinţarea unei astfel de comisii, Liviu Dragnea a răspuns: "Cred că da".

"V-am spus că eu cred că nu avem cum să evităm această comisie pentru că încep să apară din ce în ce mai multe lucruri, deci cred că trebuie să le lămurim pentru că se pare că acolo sunt lucruri mult mai grave decât bănuiam noi", a adăugat Dragnea, întrebat dacă există discuţii în coaliţia de guvernare pe această temă.

El a menţionat că va merge la Comisia de apărare de la Senat pentru a fi audiat pe acest subiect.

"O să merg, normal să o să merg, sunt curios să văd ce întreabă domnul Vela. Nu-l întreabă pe Pahonţu? Dar cine e domnul Vela? Comisia de apărare e comisie de anchetă? Comisia de apărare a lui Pahonţu - acolo e preşedinte Vela", a spus ironic preşedintele Camerei Deputaţilor.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close