Dragnea: Nu vreau să jigniţi cetăţenii din Teleorman comparând-o pe Cătălina Ştefănescu cu MRU

de G.S.    |    17 Noi 2012   •   14:28
Dragnea: Nu vreau să jigniţi cetăţenii din Teleorman comparând-o pe Cătălina Ştefănescu cu MRU Foto: Mediafax

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a spus, sâmbătă, la Bistriţa, că nu vrea să fie jigniţi cetăţenii din Teleorman prin a o compara pe Cătălina Ştefănescu cu Mihai Răzvan Ungureanu, liderul PSD Victor Ponta adăugând: "deşi poate foloseşte tot atâtea ... parfumuri şi creme".
   
"Cătălina Ştefănescu candidează în Teleorman şi nu vreau să jigniţi cetăţenii din Teleorman comparând-o pe Cătălina Ştefănescu cu MRU", a spus Dragnea.
   
"Deşi poate foloseşte tot atâtea ... parfumuri şi creme", a adăugat Ponta.
   
Cătălina Ştefănescu este candidatul USL pentru Colegiul de deputat nr. 1 din judeţul Teleorman.
   
După ce, recent, tânăra a intrat în atenţia presei, PSD a precizat că "în evaluarea candidaturii sale au fost luate în considerare studiile universitare şi activitatea sa politică anterioară din cadrul Organizaţiei PSD Vâlcea şi apoi la Secretariatul General al partidului", arătând că aceasta a absolvit Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine, Secţia Limbi Moderne Aplicate, din cadrul Universităţii Bucureşti şi a urmat studiile master "Politici publice şi integrare europeană", la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti. "Vorbeşte fluent engleza, portugheza şi rusa. Este membră PSD din anul 2008", a menţionat sursa citată.

x close