Antena 3 CNN Politică Dragnea: „O susțin în totalitate pe Olguța Vasilescu pentru orice funcție!”

Dragnea: „O susțin în totalitate pe Olguța Vasilescu pentru orice funcție!”

Dragnea: „O susțin în totalitate pe Olguța Vasilescu pentru orice funcție!”
de S.T.    |    21 Noi 2018   •   17:24

Liviu Dragnea a precizat, miercuri, înaintea ședinței Biroului Politic Național al PSD pe tema remanierilor din Guvernul Dăncilă, că o susține în continuare pe Lia Olguța Vasilescu pentru a face parte din cabinetul Dăncilă 2.

„O susțin pentru orice funcție”, a spus Dragnea, întrebat dacă Lia Olguța Vasilescu mai are susținerea sa după respingerea de către Klaus Iohannis pentru ocuparea portofoliului de la Ministerul Transporturilor.

Fostul ministru al Muncii Lia Olguţa Vasilescu a declarat, miercuri, că se aştepta ca preşedintele Klaus Iohannis să respingă nominalizarea sa pentru funcţia de ministru al Transporturilor, susţinând că şeful statului este „un om ranchiunos”.

Întrebată dacă Liviu Dragnea o susţine pentru portofoliul de la Dezvoltare, Lia Olguţa Vasilescu a spus: „Ieri a fost o discuţie în Biroul permanent şi au fost mulţi colegi ai mei care s-au exprimat că era mai bine ca să merg de la început la Dezvoltare, având în vedere calificarea mea. Nu a fost nicio secundă niciun lider împotriva acestei nominalizări, dar votul se dă în CEx”.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close