Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea: "Victor Ponta este un simbol al partidului. Eu îmi doresc să fie pe listele PSD la alegeri"

Liviu Dragnea: "Victor Ponta este un simbol al partidului. Eu îmi doresc să fie pe listele PSD la alegeri"

Liviu Dragnea: "Victor Ponta este un simbol al partidului. Eu îmi doresc să fie pe listele PSD la alegeri"
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Aug 2016   •   16:35

Între Victor Ponta și conducerea PSD există tensiuni. Cel puțin asta susțin mai multe surse din mediul politic dar și surse din presă. Nu știm cât adevăr este aici, dar președintele PSD, Liviu Dragnea, pare să îl ia în calcul pe Victor Ponta în continuare.

Dragnea a declarat, joi, la Constanța, că Victor Ponta rămâne în continuare “un simbol” al partidului. Dragnea a adăugat că își dorește ca fostul premier să candideze la alegerile parlamentare din partea PSD.

"Victor Ponta este fostul preşedinte al partidului, fostul prim-ministru, Victor Ponta rămâne în continuare un simbol pentru PSD. Şi sigur că eu îmi doresc să fie pe listele noastre şi am înţeles că şi el vrea, şi va fi", a spus Dragnea, menţionând că "Victor Ponta nu poate fi judecat sau analizat la absenţe sau la prezenţe".

“Victor Ponta este un om pe care eu îl apreciez foarte mult. Dincolo de prietenia veche, de momentele bune, mai puţin bune, rele, periculoase prin care am trecut împreună, am condus împreună partidul, am condus împreună Guvernul. Victor a făcut pentru această ţară ceea ce puţini..., poate niciun prim-ministru nu a reuşit să facă”, a explicat Dragnea.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Horoscop 1 octombrie 2023. Gemenii primesc bani
x close