Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea explică de ce nu l-a propus pe Ponta pentru șefia Camerei: "Am nevoie de el în teritoriu"

Liviu Dragnea explică de ce nu l-a propus pe Ponta pentru șefia Camerei: "Am nevoie de el în teritoriu"

Liviu Dragnea explică de ce nu l-a propus pe Ponta pentru șefia Camerei: "Am nevoie de el în teritoriu"
14 Iun 2016   •   16:19

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a explicat, marți, în urma unei ședințe la grupul parlamentar PSD, că au fost dezbătute mai multe teme importante în ședință.

Președinția Camerei Deputaților a fost una dintre temele abordate în ședința Comitetului Executiv de marți, de la Parlament. Dragnea a explicat de ce nu l-a propus pe Ponta pentru șefia Camerei, așa cum lăsase de înțeles anterior.

"Așa cum am spus mereu în ultima perioadă, nu consider că această funcție este esențială acum. Atâta patimă, atâta dezbatere, atâta discuție. Obiectivul meu și al partidului este să câștigăm parlamentarele. Am avut mereu în minte că am nevoie de toți oamenii lângă mine în campania electorală și nu numai. De săptămâna viitoare, fiecare coleg va primi acțiuni foarte clare pe care va trebui să le întreprindă. În acest sens, în ultima perioadă au fost vehiculate nume pentru această funcție, Victor Ponta, Florin Iordache, Rovana Plumb și alții. De toți acești oameni partidul are nevoie în teritoriu, în județe, să discute cu oamenii noștri să îi ajute la organizare și în pregătirea pentru alegeri. În aceste condiții, propunerea mea în Comitetul Executiv a fost să nu facem nicio nominalizare pentru funcția de președinte, decizia este să mergem până la finalul mandatului acestui Parlament cu interimar."

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close