Antena 3 CNN Politică Dragnea: Proiectul politic al lui Victor Ponta este conceput de Maior

Dragnea: Proiectul politic al lui Victor Ponta este conceput de Maior

Dragnea: Proiectul politic al lui Victor Ponta este conceput de Maior
Sursa foto: foto: captura Antena 3
21 Aug 2018   •   23:54

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat marţi seară că ambasadorul României în SUA, George Maior, a conceput şi participă la un proiect politic cu partidul Pro România, condus de Victor Ponta.

"Este (n.r. - George Maior) cel care a conceput şi participă la un proiect politic acum. Proiectul politic cu partidul ăsta al lui Ponta", a spus Dragnea la Antena 3.

Întrebat dacă Maior este implicat în acest proiect, Dragnea a răspuns afirmativ.

"Cum să nu? Sigur. Bineînţeles că e implicat. El n-a ieşit din politică. Şi când era şef la SRI era implicat în politică. El era implicat în toate partidele. În special în PSD, dar în toate partidele. Să nu credeţi că Maior la SRI era aşa, o zână şi era Coldea ăla rău. Coldea nu putea să facă nicio acţiune cât de mică fără aprobarea lui Maior. Aşa funcţionează SRI.

Acolo nu există ca prim-adjunctul sau vreun adjunct să facă ceva fără aprobarea directorului instituţiei. Aia e puşcărie. Deci, ca să-nţeleagă toată lumea. Ştiu că s-a-ncercat să se creeze imaginea 'Domne, Maior era băiat bun, era civilul de-acolo'. Nu. Nu există. Toate acţiunile - şi ilegale - în care a fost implicat SRI au fost cu aprobarea lui Maior. Unele chiar la iniţiativa lui", a susţinut Liviu Dragnea.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: 100 de minute Liviu Dragnea Victor Ponta
Parteneri
Horoscop 29 septembrie 2023. Norocoşii zilei
x close