Antena 3 CNN Politică Anunț bombă al lui Dragnea: "Luăm în calcul serios o moțiune de cenzură!"

Anunț bombă al lui Dragnea: "Luăm în calcul serios o moțiune de cenzură!"

05 Aug 2016   •   19:28

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la Vaslui, că luni va avea o întâlnire cu co-preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, pe tema unei eventuale moţiuni de cenzură împotriva Guvernului.

Liviu Dragnea a declarat că 'luăm în calcul serios moţiunea de cenzură'

Subiectul a fost dezbătut în ediția de vineri a emisiunii La Ordinea Zilei, realizată de Dana Grecu

'Voi avea o întâlnire cu domnul Tăriceanu. Luăm în calcul serios moţiunea de cenzură pentru că ceea ce au făcut acum, dincolo de dispreţ, arată că nu au nici un fel de respect faţă de lege. Este şi o lipsă de informare crasă', a declarat Liviu Dragnea.

Preşedintele PSD a adăugat că până la sfârşitul lunii august va prezenta o primă formă a programului de guvernare.

'La programul de guvernare se lucrează, va fi un document plin de substanţă, aplicabil, care nu va conţine nici un fel de poveste, ci lucruri pe care le putem finanţa şi se vor finaliza în mandate de 4 ani. Am discutat aseară, până târziu, cu fiecare organizaţie în parte şi despre idei, direcţii de acţiune din programul de guvernare, cât şi de pregătirea şi organizarea pentru campania electorală. Vom avea o primă formă până la sfârşitul lunii august care să înceapă să fie prezentată şi comunicată', a spus liderul PSD.

Întrebat despre numele premierului desemnat al PSD, Liviu Dragnea a răspuns: 'PSD a avut tot timpul nume. Nu vrem să aruncăm pe piaţă nici un nume (...). PSD nu a avut niciodată un premier slab, a avut doar premieri buni care au făcut lucruri bune pentru România. Va avea şi de data asta şi un program de guvernare care va fi sprijinit şi votat, sper, de oameni'.

×
Parteneri
Euroins, mesaj important pentru clienți: ”Nu mai târziu!”
x close