Antena 3 CNN Politică Dragnea: Puterea a arătat că nu este interesată de funcţionarea corectă a Parlamentului

Dragnea: Puterea a arătat că nu este interesată de funcţionarea corectă a Parlamentului

Dragnea: Puterea a arătat că nu este interesată de funcţionarea corectă a Parlamentului
Sursa foto: Foto: Intact Images
15 Noi 2010   •   21:50

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, în urma întâlnirii organizate de liderul PNL Crin Antonescu,  că absenţa partidelor guvernante de la reuniune a demonstrat cât de mult îşi doresc aceştia să meargă lucrurile în România.

„Puterea a arătat că nu doreşte să aibă comunicare cu opoziţia şi că nu este interesată de funcţionarea corectă a Parlamentului”, a spus social-democratul.

Dragnea a confirmat încă o dată că atât PNL cât şi PSD susţin în continuare demiterea Robertei Anastase din funcţia de preşedinte a Camerei Deputaţilor şi că cer Guvernului să respecte decizia Curţii Constituţionale cu privire la Legea Educaţiei.

În acelaşi timp, secretarul general al PSD a mai spus că atât el cât şi ceilalţi membrii ai opoziţiei aşteaptă cu nerăbdare aducerea bugetului de stat în Parlament şi îl invită pe premierul Boc să se uite în calendar să observe că au trecut 30 de zile de la termenul limită la care trebuiau să facă acest lucru.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, le-a transmis, miercuri, o scrisoare deschisă lui Emil Boc (PDL), Marko Bela (UDMR), Victor Ponta (PSD) şi Varujan Pambuccian (minorităţi), invitându-i la dialog şi propunând ca prima întâlnire să aibă loc luni, 15 noiembrie.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea PSD PNL reuniune
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close