Antena 3 CNN Politică Dragnea și Daea, cu legumele pe masă la „Punctul de întâlnire”. „2017 este un an excepțional, istoric”

Dragnea și Daea, cu legumele pe masă la „Punctul de întâlnire”. „2017 este un an excepțional, istoric”

Dragnea și Daea, cu legumele pe masă la „Punctul de întâlnire”. „2017 este un an excepțional, istoric”
25 Oct 2017   •   21:26

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, și președintele PSD, Liviu Dragnea, au venit, la emisiunea Punctul de Întâlnire, de la Antena 3, încărcați cu bunătăți de sezon precum: roșii, ardei, pere, vinete, struguri dar și o sticlă de vin.

”A fost pelerinaj. Colegii au zis ce e asta?!”, a spus Radu Tudor, la Antena 3.

În emisiune, ministrul Petre Daea a descris anul agricol 2017 drept un „an excepțional, fără precedent în istoria României”. 

”2017 este un an excepțional, fără precedent, un an istoric. Bugetul pentru agricultură în 2017 a fost construit pe programe. Le-am urmărit pas cu pas si ele au ajuns la un rezultat. Am realizat cea mare producţie de grâu din istorie, peste 10 milioane de tone, asta înseamnă o producţie medie de 4.836 kg/ha. Aşa s-a întâmplat şi la rapiţă, aşa s-a întâmplat şi la mazăre, la orz şi la floarea soarelui. La toate aceste culturi sunt producţii istorice pe care nu le-a mai realizat România de când se cultivă aceste culturi. (...) Primul obiectiv a fost acordarea subvențiilor la timp. Practic, aici este motorul”, a spus ministrul.

Despre bogăția acestui an agricol a vorbit și președintele PSD, Liviu Dragnea. „Producția este, în mod real, mai mare decât e în cifre”.

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close