Antena 3 CNN Politică Dragnea: Sper ca Ponta să devină curând premier. Nu se sperie nici de Băsescu

Dragnea: Sper ca Ponta să devină curând premier. Nu se sperie nici de Băsescu

Dragnea: Sper ca Ponta să devină curând premier. Nu se sperie nici de Băsescu
Sursa foto: Foto: Intact Images
12 Oct 2010   •   19:10

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, la Conferinţa judeţeană a filialei Teleorman, că speră ca liderul partidului, Victor Ponta, să devină foarte curând primul ministru al României. Dragnea a precizat că Ponta a dovedit că nu se sperie nici de preşedintele Traian Băsescu.

"În ultimii ani, PSD Teleorman a fost unul dintre principali contributori la voturile luate de PSD la nivel naţional. Vrem să fim nu numai contributor la succesul partidului, vrem ca judeţul Teleorman să fie un viitor beneficiar al succesului al acestui partid. Îi cer lui Victor Ponta, care sper că foarte curând va deveni prim-ministru al României, să înţeleagă că România are nevoie de dezvoltare echilibrată", a spus Dragnea, citat de Mediafax.

Secretarul general al PSD le-a cerut colegilor din Teleorman să ia exemplu de la liderul social-democraţilor, care, spune Dragnea, a dovedit că nu se sperie nici măcar de şeful statului.

"Vă cer să luaţi exemplu de la Victor Ponta, care a dovedit că are curaj şi care  nu se sperie nici măcar de preşedintele României. Victor a reuşit să demonstreze că şi Băsescu ştie de frică. Bravo ţie", a spus Dragnea.

Conferinţa PSD Teleorman a fost convocată marţi pentru alegerea preşedintelui filialei. Actualul preşedinte, Liviu Dragnea, este singurul candidat la această funcţie.

Antena3.ro


×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close