Antena 3 CNN Politică Dragnea dezvăluie de ce nu a plecat de la conducerea PSD, după condamnare

Dragnea dezvăluie de ce nu a plecat de la conducerea PSD, după condamnare

Dragnea dezvăluie de ce nu a plecat de la conducerea PSD, după condamnare
Sursa foto: Foto: Facebook
de M.Z.    |    18 Mai 2016   •   08:19

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marți, că primul impuls după ce a aflat că este condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare în dosarul Referendumului, a fost să plece de la conducerea partidului, dar nu a făcut acest pas pentru ca formațiunea politică să nu intre în disoluție, potrivit agerpres.ro.

''Primul impuls personal a fost să plec. După trei ani și jumătate după ce instituțiile respective mi-au făcut viața un calvar și pentru o sentință nedreaptă, prima mea intenție când am văzut la televizor sentința a fost să plec. Decizia mea de a nu pleca în acea zi a fost motivată de dorința de a nu intra PSD-ul în disoluție.

Un PSD în disoluție putea să o ia în orice direcție. Dacă eu aș fi plecat, începea o luptă pentru putere, așa cum se întâmplă în orice partid. Exact în campanie electorală este ceea ce îi trebuia PSD ca să piardă aceste alegeri'', a explicat șeful PSD, la B1 Tv.

Întrebat când pleacă din fruntea PSD, Dragnea a replicat: ''Asta decide partidul''.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat definitiv, pe 22 aprilie, la doi ani de închisoare cu suspendare în dosarul "Referendumul".

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea condamnare
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close