Antena 3 CNN Politică Dragnea: Nu susţin pe nimeni la şefia TSD, uitaţi această mentalitate!

Dragnea: Nu susţin pe nimeni la şefia TSD, uitaţi această mentalitate!

Dragnea: Nu susţin pe nimeni la şefia TSD, uitaţi această mentalitate!
Sursa foto: Foto: Agerpres
12 Dec 2015   •   14:47

Liviu Dragnea le-a spus tinerilor din partid că sunt liberi să aleagă pe cine doresc la conducerea organizaţiei lor şi, după ce i-a criticat pe foştii lideri care doreau să fie "cool" şi transformau congresul TSD într-un "spectacol" în blugi, a vorbit el însuşi despre trupa de rock în care a cântat.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, le-a transmis tinerilor reuniţi, sâmbătă, la Romexpo, la congresul TSD, că partidul a intrat într-o nouă etapă, în care liderul nu le mai spune parlamentarilor pe cine să îşi aleagă şef de grup, şi nici organizaţiilor pe cine să aleagă preşedinte. 
Dragnea a mai susţinut că a fost sunat de unii tineri din PSD pentru a primi permisiunea de a candida la alegerile de sâmbătă. "Le-am spus tuturor: uitaţi această mentalitate, oricine poate candida". El a mai susţinut că sunt liberi să aleagă pe cine doresc. "Cel mai mare rău care se putea face era să spun că îl susţin pe X (...) Acum pot spune cu toată sinceritatea, vreau ca Gabi să fie preşedinte, unul dintre ei", a mai afirmat Dragnea referitor la faptul că în cursă au rămas Gabriela Podaşcă şi Gabriel Petrea.
Preşedintele PSD s-a lansat apoi într-o critică la adresa foştilor lideri ai partidului, pentru că nu au tratat cu seriozitate alegerile din TSD, care erau "un spectacol", la care aceştia veneau în blugi ca să fie "cool" în faţa camerlor de filmat. Cu toate că le-a spus că şi-a pregătit un discurs scris despre "lucrurile serioase" care trebuie abordate la congres, Dragnea a făcut imediat trimitere la propria studenţie, afirmând că îi place să îşi amintească de acea perioadă, de "aventurile" de atunci, de trupa rock în care a cântat, de prieteniile pe care le-a legat atunci şi care s-au păstrat până astăzi. "Şi noi am fost tineri", le-a mai spus el tinerilor din partid.
 

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close