Antena 3 CNN Politică Dragnea, tur de forță la organizațiile din țară

Dragnea, tur de forță la organizațiile din țară

Dragnea, tur de forță la organizațiile din țară
Sursa foto: foto: Agerpres
09 Mar 2019   •   11:31

Președintele PSD, Liviu Dragnea, își continuă turneul început acum o săptămână. De acestă dată sunt vizate organizații din Muntenia. Președintele PSD se va afla azi la Slobozia pentru alegerile privind organizație PSD Ialomița, iar duminică se va afla în Călărași.

La Ialomița șansele cele mai mari le are senatorul Marian Pavel pentru a prelua organizația județeană. Doritor ar fi fost și președintele CJ Ialomița, Victor Moraru, dar ar fi pierdut deja meciul în fața celui susținut de la centru și de cei mai mulți aleși locali. Senatorul Marian Pavel urmează să îl înlocuiască pe Marian Neacșu, fost secretar general al PSD exclus din partid după puciul eșuat din vară și care în acest moment se află deja în Pro România lui Victor Ponta.

La Călărași șansele cele mai mari le are Iulian Iacomi, primarul din Lehliu Gară, fost deputat al PSD. De altfel el este și cel care asigură interimatul organizației județene după ce fostul președinte al PSD Calărași, Ciprian Pandea, s-a situat de partea puciștilor.

Delegația PSD de la Centru va fi compusă din președintele Liviu Dragnea, Mircea Drăghici, șeful campaniei PSD la alegerile europarlamentare și trezorier al PSD, Codrin Ștefănescu, secretarul general în exercițiu, și Alfred Simonis, șeful Grupului parlamentar al PSD de la Camera Deputaților.

×
Subiecte în articol: Dragnea tur organizatii tara
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close