Antena 3 CNN Politică Dragnea vrea o sală de congrese multifuncţională în Bucureşti: Dacă o să avem şi căprioare şi răţuşte este foarte bine

Dragnea vrea o sală de congrese multifuncţională în Bucureşti: Dacă o să avem şi căprioare şi răţuşte este foarte bine

Dragnea vrea o sală de congrese multifuncţională în Bucureşti: Dacă o să avem şi căprioare şi răţuşte este foarte bine
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Apr 2013   •   17:05

Ministrul Dezvoltării, Liviu Dragnea, a declarat, sâmbătă, la Congresul PSD, că România are nevoie de o "sală de congrese", care ar putea fi ridicată pe un teren care se află la ministerul pe care îl conduce, urmând să fie inclusă în proiectul Esplanada.
   
"Ştiţi foarte bine că există asemenea săli de congrese în alte ţări, în care să se organizeze congrese, dar şi alte manifestări. O sală de 10-15.000 de persoane, multifuncţională. Am înţeles că domnul Oprescu are un proiect de genul acesta, eu aştept să îl prezinte, pentru că avem un teren la Ministerul Dezvoltării, la proiectul Esplanada şi acolo putem să facem ceva", a spus el, conform Mediafax.
   
"Dacă acolo reuşim ce şi-a pus în minte şi o să avem şi căprioare şi răţuşte este foarte bine. Mult mai mult îmi place să văd nişte veveriţe, nişte răţuşte, decât beton şi blocuri neterminate. Este nevoie de aşa ceva şi nu trebuie să uităm nici căprioarele, nici răţuştele, aia înseamnă viaţă, dar nici congresele", a continuat ministrul.
   
 Liviu Dragnea a arătat că, în primul rând, vrea să se încheie un parteneriat între Ministerul Dezvoltării, ca parte din Guvern, şi Primărie, pentru că terenul este în administrarea Ministerului Dezvoltării.
   
"Am vorbit cu domnul primar să vedem ce idee de proiect au, să vedem care este formula prin care vom lucra împreună. Guvernul este pregătit să îi acorde tot sprijinul. În mod normal, dacă ne punem repede de acord, ar trebui să fie gata. Este un proiect care poate fi finanţat chiar din fonduri europene", a precizat social-democratul.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close