Antena 3 Politică Dragoș Benea, PSD: ”Nu Cîțu trebuie să plece, ci guvernul Cîțu în întregime, cu pletora sa de sinecurişti veroşi PNL & USRPLUS!”

Dragoș Benea, PSD: ”Nu Cîțu trebuie să plece, ci guvernul Cîțu în întregime, cu pletora sa de sinecurişti veroşi PNL & USRPLUS!”

de Laura Dinu    |    06 Sep 2021   •   09:52
Dragoș Benea, PSD:  ”Nu Cîțu trebuie să plece, ci guvernul Cîțu în întregime, cu pletora sa de sinecurişti veroşi PNL & USRPLUS!”
Sursa foto: Facebook / Dragos Benea

Europarlamentarul PSD Dragoș Benea susține că ”nu Cîțu trebuie să plece acasă, ci guvernul Cîțu!”.

”Nu Cîțu trebuie să plece acasă, ci guvernul Cîțu!

Mersul cu pâra pe la Înaltele Porți este reflexul unor oameni mici şi frustrați, consumați de egouri în numele cărora ei - fie penelişti, fie userişti - sunt gata să arunce în aer o țară ai cărei cetățeni resimt deja, pe propria piele, consecințele catastrofalei guvernări PNL/USR.

Dar, ca orice improvizație, mariajul de conveniență dintre PNL şi USR n-avea cum să aibă viață lungă.

Şi PNL, şi USR sunt burduşite cu politicieni cărora le este complet indiferent prețul pâinii, aliment de bază pentru români, valoarea salariului minim pe economie sau dacă facturile la gaz vor asfixia, în această iarnă, sute de mii de români şi pe familiile lor.

Le este indiferent dacă un tren cu elevi întorși din tabără rămâne blocat în câmp: ei numesc asta "revoluția bunei guvernări".

Şi PNL, şi USR sunt îmbibate de politicieni tranzacționişti, gata să vândă tot ce se poate vinde: țara şi resursele ei, în principal, date la colț de stradă, bucată cu bucată.

Lor, dar mai ales aroganților din USR, le reamintesc că:

!!! Nu PSD a adus Euro în prag de 5 lei

!!! Nu PSD a adus datoria publică la 50%

!!! Nu PSD a ratat PNRR

!!! Nu PSD a bubuit facturile la energie

!!! Nu PSD a crescut prețurile la alimente

Ci tocmai cei care, în decembrie 2020, ne explicau că alegerile au fost câștigate de "dreapta", anunțând iminenta revoluție a bunei guvernări şi absorbția a 80 de miliarde euro.

Imediat după alegerile parlamentare, Barna declara că mesajul transmis de electorat este că "nu se poate face o guvernare fără USRPLUS şi acest lucru ni-l asumăm".

Azi, același ipocrit Barna, caută voturile "ciumei roșii" care să-l scape de guvernarea care, în decembrie 2020, nu putea să existe fără USR.

Nu e vinovat PSD că USR nu poate evada, şi nici nu-și dorește să o facă!, din circumstanța unei guvernări păguboase pentru români, în care useriştii au încă pe mână portofolii din care erau obligați să livreze, dar n-au livrat nimic cu excepția postărilor pe Facebook (Transporturi, Sănătate, Fonduri Europene etc).

Tocmai de aceea, nu Cîțu trebuie să plece acasă, ci guvernul Cîțu în întregime, cu pletora sa de sinecurişti veroşi PNL & USRPLUS, singurii vinovați pentru dezastrul în care se scufundă țara, de la o zi la alta. Şi iarna încă nu a sosit”, scrie europarlamentarul Dragoș Benea pe o rețea socială. 

? Nu Cîțu trebuie să plece acasă, ci guvernul Cîțu! Mersul cu pâra pe la Înaltele Porți este reflexul unor oameni mici...

Publicată de Dragos Benea pe Duminică, 5 septembrie 2021

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close