Antena 3 CNN Politică Dragoş Benea (PSD): "Liberalii au dat bir cu fugiţii în timpul protestelor fermierilor"

Dragoş Benea (PSD): "Liberalii au dat bir cu fugiţii în timpul protestelor fermierilor"

Dragoş Benea, europarlamentar şi preşedinte al PSD Bacău, i-a acuzat pe liberali, într-o postare pe Facebook, că "au dat bir cu fugiţii în timpul protestelor fermierilor".

Dragoş Benea (PSD): "Liberalii au dat bir cu fugiţii în timpul protestelor fermierilor"
Sursa foto: Facebook | Dragos Benea
de Georgiana Adam    |    22 Ian 2024   •   13:29

"Parteneri de coaliție la... fără frecvență

Ipocrizia politică este, probabil, una dintre puținele constante în raport de care colegii liberali de coaliție se arată cu adevărat consecvenți: aceiaşi liberali, care în 2020/21 au negociat un PNRR din care agricultura şi irigațiile lipsesc cu desăvârşire, au dat bir cu fugiții săptămâna trecută, în timpul protestelor fermierilor.

Ca şi când nu ar fi la guvernare din octombrie 2019 până azi!

Mai mult, la Bruxelles, de atâta responsabilitate față de fermierii români, colegii liberali din PPE - aşa cum excelent a surprins Mihai Tudose - au votat "pentru" un amendament care ar fi asfixiat agricultura noastră, în numele unor măsuri ecologiste tot mai rupte de realitățile de zi cu zi cu care se confruntă fermierii din România. Doar mulțumită voturilor social-democraților europeni, în frunte cu europarlamentarii PSD, amendamentul a fost respins (în sesiunea PE din 22 noiembrie, de la Strasbourg).

E inutil să reamintesc că această conduită ambivalent-ipocrită a liberalilor români din PPE scapă din vedere interesul agricultorilor noştri şi ai celor din estul Europei, greu încercați în cei doi ani de război în Ucraina.

Dacă e să mai bată de la Bruxelles un cui în sicriul fermierilor români, liberalii o fac cu o nonşalanță dezarmantă & cinică, în timp ce la Bucureşti se întrec în lozinci pro-agricultură care, însă, nu produc niciun efect concret.

Doar mult zgomot, pentru nimic!", a scris Dragoş Benea în postarea de pe Facebook.

Parteneri de coaliție la... fără frecvență Ipocrizia politică este, probabil, una dintre puținele constante în raport...

Publicată de Dragos Benea pe Luni, 22 ianuarie 2024

Material susţinut de PSD

×
Subiecte în articol: Dragoș Benea PSD coalitia de guvernare PNL
Parteneri
Crimă pe stradă, în plină zi! O femeie din Olt a fost ucisă de soț
x close