Antena 3 CNN Politică Ponta: Primarul de Călăraşi, care a murit în urma infecţiei cu COVID, s-a îmbolnăvit în campania electorală!

Ponta: Primarul de Călăraşi, care a murit în urma infecţiei cu COVID, s-a îmbolnăvit în campania electorală!

Preşedintele PRO România îi acuză pe liderii liberali că sunt responsabili de creşterea explozivă a cazurilor de coronavirus, în urma căreia s-a îmbolnăvit şi a murit primarul municipiului Călăraşi, Dan Drăgulin. Acesta a încetat din viaţă în cursul dimineţii de luni, la lnstitutul Matei Balș din București, după o formă severă a infecţiei cu COVID-19.

Ponta: Primarul de Călăraşi, care a murit în urma infecţiei cu COVID, s-a îmbolnăvit în campania electorală!
Sursa foto: Hepta
de Adrian Iclozan    |    12 Oct 2020   •   12:10

Drăgulin, care a pierdut alegerile în favoarea candidatului PSD, nu a mai putut participa la ultima săptămână de campanie, după ce starea sa de sănătate s-a agravat şi a fost necesară internarea.

"Primarul Călăraşiului s-a îmbolnăvit de Covid 19 în campania electorală, la fel ca mulţi alţii, cărora nu le ştie nimeni exact numărul", acuză Ponta într-o postare pe Facebook.

El aminteşte că la începutul campaniei numărul cazurilor era de aproximativ 1000 pe zi, iar în octombrie vârful absolut a depăşit 3500.

"Cine este vinovat? Cine răspunde? Merită să dai viaţa oamenilor pentru voturi? Dvs. decideţi!", îşi încheie postarea liderul PRO România, în contextul în care autorităţile centrale susţin, în continuare, desfăşurarea următorului scrutin, cel din 6 decembrie, pentru Parlament, în pofida avertismentelor specialiştilor că numărul de infectări cu coronavirus va continua să crească.

 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Drăgulin alegeri
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close