Antena 3 CNN Politică Dreptul la replică: Vezi ce a răspuns Victor Ponta liderilor PDL cu privire la plângerea penală

Dreptul la replică: Vezi ce a răspuns Victor Ponta liderilor PDL cu privire la plângerea penală

Dreptul la replică: Vezi ce a răspuns Victor Ponta liderilor PDL cu privire la plângerea penală
Sursa foto: Foto: Agerpres
10 Iul 2012   •   19:45

Victor Ponta susţine că nu există nicio decizie trimisă de Curtea Constituţională care să nu fie deja publicată în Monitorul Oficial şi solicită ca instituţiile statului, precum Monitorul sau Ministerul Administraţiei, să nu fie folosite "ca minge de ping-pong" în campania electorală, scrie Mediafax.
   
"Am verificat şi nu există nicio decizie trimisă de Curtea Constituţională care să nu fie deja publicată în Monitorul Oficial. Am publicat absolut tot şi orice vine de la Curtea Constituţională, imediat publicăm. Văd că deja este o isterie şi aş vrea totuşi să fac un apel ca instituţiile statului să nu fie mereu folosite ca minge de ping-pong în această campanie electorală", a spus Ponta.
   
Prim-vicepreşedintele PDL, Cezar Preda, a anunţat, marţi, că împotriva Secretarului General al Guvernului Ponta şi a directorului Monitorului Oficial va fi depusă plângere penală pentru nepublicarea deciziilor Curţii Constituţionale, cum este cea privind neconstituţionalitatea restrângerii atribuţiilor Curţii.
   

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close