Antena 3 CNN Politică Dumitru Costin, lider BNS, după ce Cîțu nu a știut cât costă o pâine: ”Să se trezească la realitate”

Dumitru Costin, lider BNS, după ce Cîțu nu a știut cât costă o pâine: ”Să se trezească la realitate”

Dumitru Costin, liderul Blocului Naţional Sindical, îi recomandă lui Florin Cîțu să fie mai serios și mai responsabil și ”să se trezească la realitate”, după ce premierul nu a știut să spună cât costă o pâine.

Dumitru Costin, lider BNS, după ce Cîțu nu a știut cât costă o pâine: ”Să se trezească la realitate”
Sursa foto: Captură Antena 3
de Andreea Ştefan    |    10 Aug 2021   •   16:48

Dumitru Costin a fost rugat să comenteze declarația lui Florin Cîțu, într-o intervenție la Antena 3, care nu a știut să spună cât costă o pâine.

”Până la urmă, cred că e printre puținele dăți când Florin Cîțu e foarte sincer. Îl apreciez și îl respect pentru faptul că ne-a declarat public că nu e un consumator de pâine. În România, diete țin ăia care au bani foarte mulți și ăia care n-au bani și țin diete prin înfometare.

Fac un apel la domnia sa, ar trebui să încerce să se trezească la realitate. E absolut incorect să inunzi piața cu discursuri triumfaliste. Ține-le pentru partidul tău, pentru electoratul tău, că ai alegeri în PNL. Atunci când ești premierul României, fii serios și responsabil și fii sincer!

Cum poți să iei ușor în zeflemea, pentru că prima declarație de astăzi a dat-o cumva ca un contrarăspuns la declarațiile guvernatorului Isărescu de ieri, apropo de creșterea prețurilor”, a declarat la Antena 3 Dumitru Costin, liderul BNS.

Florin Cîţu, declaraţia zilei: Nu pot să spun care e preţul la pâine, pentru că nu mănânc

Ieşit la declaraţii de presă, premierul Florin Cîțu a fost întrebat, marți, cât costă o pâine în România. Răspunsul oferit de şeful guvernului a uimit pe toată lumea.

„Știți cât este prețul la o franzelă, la un litru de ulei?”, a fost întrebat Florin Cîțu. 

„Nu pot să spun. Nu mănânc pâine. Încerc să nu mănânc pâine”, a răspuns senin premierul României.

×
Subiecte în articol: dumitru costin Florin Cîțu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close