După ce şi-au scos ochii, acum sunt cei mai buni amici. Cum îl descrie Blaga pe Crin Antonescu: "Pare că a învăţat multe în ultimii ani"

de O.P.    |    28 Mai 2014   •   12:36
După ce şi-au scos ochii, acum sunt cei mai buni amici. Cum îl descrie Blaga pe Crin Antonescu: "Pare că a învăţat multe în ultimii ani"

Blaga a fost întrebat, înainte de şedinţa BPN al PDL, despre faptul că formaţiunea sa a susţinut de mai multe ori în trecut că nu va negocia în niciun caz cu un PNL condus de Crin Antonescu.

"Am avut poziţii clare atâta timp cât au fost la putere cei din PNL, şi nu renunţăm la aceste poziţii, dar trebuie să privim spre viitor şi această construcţie de dreapta pentru care iniţiem aceste discuţii astăzi va trebui să fie una pentru români nu atât pentru PNL şi PDL ci în folosul românilor. Şi va trebui să depunem toate eforturile pentru a construi o alternativă care să se opună baronizării, pesederizării României", a precizat Blaga.

Întrebat cum rămâne cu principiile PDL legate de statul de drept, având în vedere că liderii PDL au spus în repetate rânduri că Crin Antonescu a fost un spărgător de stat de drept, el a răspuns: "Eu am văzut şi reacţiile de aseară ale domnului Crin Antonescu şi părerea este că a învăţat multe din cele întâmplate pe parcursul ultimilor ani". El a menţionat însă că nu reevaluează niciodată pe nimeni şi nu retrage nimic din ceea ce a spus până acum.

x close