Antena 3 CNN Politică ”E o problemă de timp până când Dragnea va pleca de la șefia PSD”. Cine face declarația

”E o problemă de timp până când Dragnea va pleca de la șefia PSD”. Cine face declarația

”E o problemă de timp până când Dragnea va pleca de la șefia PSD”. Cine face declarația
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    23 Apr 2016   •   16:13

Preşedintele PSRO, Mircea Geoană, a declarat sâmbătă la Craiova că situaţia preşedintelui PSD Liviu Dragnea, după decizia definitivă de condamnare dată vineri de instanţă, este ”imposibilă azi, în plan intern şi în plan internaţional”, afirmând că este o problemă de timp până când Dragnea va pleca de la conducerea PSD, potrivit agerpres.ro

"Situaţia lui Liviu Dragnea este o situaţie imposibilă azi, în plan intern şi în plan internaţional. În clipa de faţă şi el şi PSD-ul prin asociere sunt de fapt într-o carantină. Este doar o problemă de timp până când Liviu Dragnea va pleca de la conducerea PSD. Nu poţi să conduci un partid important într-o ţară cu cineva condamnat definitiv", a spus Geoană. 

Fostul social-democrat a mai afirmat că situaţia în care se află în acest moment PSD poate determina electoratul de stânga să se uite spre PSRO, care este o soluţie pe această zonă politică. 

"Scopul nu scuză mijloacele, Chiar dacă referendumul acela a fost operaţiune populară, nu înseamnă că putem la nesfârşit să facem fraudă electorală. Eu sper că ce s-a întâmplat în această perioadă să fie o lecţie pentru cetăţeni, să nu voteze din inerţie", a mai afirmat Mircea Geoană. 

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat definitiv, vineri, de Înalta Curte de Casație și Justiție, la doi ani de închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de patru ani, în dosarul „Referendumul”.

×
Subiecte în articol: Mircea Geoană Liviu Dragnea condamnare
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close