Antena 3 CNN Politică E război în USR pe funcția de președinte. Se pregătește debarcarea lui Nicușor Dan din fruntea partidului

E război în USR pe funcția de președinte. Se pregătește debarcarea lui Nicușor Dan din fruntea partidului

E război în USR pe funcția de președinte. Se pregătește debarcarea lui Nicușor Dan din fruntea partidului
Sursa foto: Foto: Nicusor Dan/Facebook
04 Apr 2017   •   12:42

E război în USR pe funcţia de preşedinte. Filialele pro-Cioloş din USR pregătesc debarcarea lui Nicuşor Dan, care, la noile alegeri din partid ar putea să nu mai obţină funcţia de preşedinte, după ce i-a închis uşa lui Cioloş.

Depunerea candidaturilor are loc până pe 29 aprilie, iar în luna mai va avea loc Congresul. 

Până în momentul de față doar Nicușor Dan și Cristian Ghinea, fost ministru în guvernul Cioloș, și-au anunțat intenția de a candida pentru șefia USR.

Nicușor Dan a afirmat că nu şi-a depus oficial candidatura pentru că lucrează la o platformă privind ceea ce trebuie să fie USR în următorii ani. 

În legătură cu posibilitatea de a-şi depune candidatura şi Clotilde Armand, el a spus că "orice competiţie e bine-venită". 

Potrivit lui Nicușor Dan, în data de 22 aprilie va fi o nouă întâlnire a Biroului Naţional cu preşedinţii de filiale, la care se vor discuta variantele de modificare a Statutului, precum şi modalitatea de organizare a alegerilor la Congres. "O să discutăm şi pe modul în care se vor desfăşura alegerile, dar foarte probabil, din ce văd eu acum, este exclusă varianta unei candidaturi pe echipe", a adăugat acesta.


 

 

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan USR Congres
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close