Antena 3 CNN Politică EBA a făcut-o grasă pe Daciana Sârbu. Vezi cum a reacționat aceasta

EBA a făcut-o grasă pe Daciana Sârbu. Vezi cum a reacționat aceasta

EBA a făcut-o grasă pe Daciana Sârbu. Vezi cum a reacționat aceasta
24 Oct 2012   •   23:51

Război al siluetelor la cel mai înalt nivel! Mezina preşedintelui, Elena Basescu, a atacat-o pe soţia premierului, Daciana Sârbu, sperand sa declanseze un mare scandal.Doar ca Daciana Sarbu nu a intrat in jocul divei Eba si a preferat doar sa infirme acuzatiile nefondate. Sub paravanul retelelor de socializare,europarlamentarul Elena Basescu se joaca de-a politica.

O prezenţă obişnuită a reţelelor de socializare, Elena Băsescu face iar vâlvă în mediul virtual. De această dată, cu ironii la adresa soţiei premierului.

"Înţeleg că Daciana Ponta, surprinsă de presă că a ţinut un avion la sol 45 de minute pentru că nu s-a putut trezi de dimineaţă, răspunde acuzându-mă pe mine că ocup 3 locuri în avion... Precizez doamnă Ponta că spre deosebire de dumneavoastră, mie imi permite silueta să ocup un singur loc", este mesajul Elenei Băsescu scris pe contul său de Twitter. Răspunsul primit a fost ceva mai temperat.

”N-am jignit niciodată pe nimeni şi nici nu răspund la jigniri pentru că nu e stilul şi nu mă reprezintă absolut deloc”, a declarat Daciana Sârbu.
 ”Eu nu am conflicte cu nimeni, cu atât mai mult cu colegii. Am fost victima unui atac incredibil, legat de faptul că aş fi oprit un avion la sol ca să ajung eu care întârziasem. Nu s-a bazat pe absolut nimic real.”

Ieri au apărut în presă informaţii potrivit cărora un avion cu destinaţia Strasbourg a fost ţinut la sol mai mult de o jumătate de oră, pentru că soţia premierului a întârziat la aeroport. Europarlamentarul PSD Daciana Sârbu a negat imediat informaţia.

"Cursa de luni dimineaţă către Strasbourg era programată să plece la ora 8:20. A plecat la ora stabilită, ba chiar a ajuns la destinaţie cu 10 minute mai devreme. Pasagerii din avion pot să confirme acest lucru."

Şi ca să nu fie loc de îndoială, soţia premierului mai postează pe contul său o informare oficială a companiei aviatice care arată că aeronava a plecat, luni, pe ruta Bruxelles-Strasbourg fără întârziere.





×
Subiecte în articol: Daciana Sarbu eba Elena Băsescu
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close