Antena 3 Politică EBa atacă din nou. Ce mesaj a postat pe Facebook mezina preşedintelui

EBa atacă din nou. Ce mesaj a postat pe Facebook mezina preşedintelui

de S.T.    |    13 Ian 2014   •   13:30
EBa atacă din nou. Ce mesaj a postat pe Facebook mezina preşedintelui
Sursa foto: Foto: Agerpres

Europarlamentarul Elena Băsescu a afirmat că organizarea alegerilor europarlamentare odată cu referendumul de modificare a Constituţiei reprezintă o nouă dovadă a lipsei de respect pe care USL o are faţă de instituţiile UE.

"Intenţia comasării referendumului de modificare a Constituţiei cu alegerile europarlamentare reprezintă o nouă dovadă a lipsei de respect pe care o are USL faţă de instituţiile UE şi drumul european al României. Sunt convinsă că această idee va fi primită extrem de negativ la Bruxelles şi Strasbourg, fiind o încercare de subminare a legitimităţii Parlamentului European", a scris Elena Băsescu pe pagina sa de Facebook.

"Dacă această propunere s-ar materializa, întreaga logică a campaniei pentru PE ar fi dată peste cap. În loc să discutăm despre locul României în Europa şi ce putem face ca ţara noastră să recupereze decalajele faţă de media UE, vom sfârşi în acelaşi scandal specific politicii dâmboviţene promovate de Ponta şi Antonescu", a mai spus europarlamentarul.Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat, luni, după şedinţa USL, că s-a decis în cadrul Uniunii ca organizarea referendumului pentru revizuirea Constituţiei să aibă loc la aceeaşi dată cu alegerile europarlamentare.

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close