Antena 3 CNN Politică EBA îi numără banii şi maşinile lui Klaus Iohannis

EBA îi numără banii şi maşinile lui Klaus Iohannis

EBA îi numără banii şi maşinile lui Klaus Iohannis
Sursa foto: Foto: Agerpres
08 Aug 2015   •   15:36
Elena Băsescu blamează lipsa de viziune în actualii lideri politici din România şi chiar îl descrie pe Klaus Iohannis ca fiind un "preşedinte apatic, care se odihneşte chiar şi când trebuie să ia decizii".
 
"Realizez că suntem într-un moment în care este nevoie de un proiect care sa propună un drum clar din partea celor care ne conduc. Din păcate este evidentă lipsa de leadership politic. Actorii importanţi de astăzi nu au viziunea, anvergura sau voinţa necesare pentru a împinge lucrurile într-o direcţie, oricare ar fi aceea. Noul preşedinte este apatic şi se odihneşte chiar şi când ar trebui să ia decizii, iar premierului i se clatină serios scaunul şi AMR-ul, atât de drag lui cand ii numără zilele tatalui meu, se apropie de sfârşit", a explicat Elena Băsescu, într-un interviu recent, conform stiripesurse.ro.
 
De asemenea, Elena Băsescu a criticat salariul preşedintelui şi decizia de a mări salariile primilor oameni în stat. 
 
"Vă dau două exemple: mărirea imediată a salariilor înalţilor demnitari publici şi alocările uriaşe de fonduri pentru cheltuielile de protocol ale Administraţiei Prezidenţiale. Vă imaginaţi ce s-ar fi întâmplat dacă în mandatul de preşedinte al tatălui meu i se creştea salariul de trei ori? Cred că se adunau USL-iştii, PSD şi PNL deopotrivă, cu furci şi topoare, în faţa Cotroceniului. Acum totul e prezentat ca firesc, ceva normal.
 
"L-am auzit pe şeful canelariei prezidenţiale vorbind despre faptul că baza materială de la Palatul Cotroceni este precară, că nu e parchetul de calitate, că peretii stau să cadă. I-aş aminti ca ei, PSD si PNL, îşi faceau un titlu de glorie când tăiau cheltuielile Administraţiei Prezidenţiale. Acum se gasesc milioane, poate chiar zeci de milioane de euro şi pentru avion, şi pentru maşină nouă, dar şi pentru renovarea Vilei Lac 3. Şi nimeni nu se mai scandalizează. Atâta ipocrizie pe metrul patrat rar mi-a fost dat să vad".
 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close