Antena 3 CNN Politică EBa urmează exemplul lui Băsescu. Fiica preşedintelui nu mai vrea să comunice cu presa

EBa urmează exemplul lui Băsescu. Fiica preşedintelui nu mai vrea să comunice cu presa

EBa urmează exemplul lui Băsescu. Fiica preşedintelui nu mai vrea să comunice cu presa
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    18 Oct 2012   •   09:55

Fiica cea mică a preşedintelui, Elena Băsescu, a urmat exemplul tatălui său în ceea ce priveşte relaţia cu presa şi nu a mai fost comunicativă. EBa a întâmpinat liderii europeni la Palatul Parlamentului, însă nu a avut timp să dea presei vreo informaţie despre congresul popularilor europeni.

Preşedintele Traian Băsescu le-a cerut liderilor Partidului Popularilor Europeni (PPE) să evite crearea unui "club de categoria a doua în UE", format din statele care nu sunt membre ale zonei euro. Pentru asta, va fi nevoie de stabilirea unor direcţii clare pentru economia comunitară.

"Am constatat cu toţii că mecanismele de guvernanţă stabilite de tratatele uniunii nu sunt suficiente pentru gestionarea crizei actuale şi asigurarea creşterii economice durabile", a spus preşedintele Traian Băsescu.

De altfel, România a fost dată drept exemplu de bune practici. Cancelarul German, Angela Merkel, a lăudat măsurile luate de ţara noastră în timpul crizei economice.

"Preşedintelui României nu i-a fost frică să se gândească la viitor, chiar dacă aceste acţiuni nu sunt întotdeauna acţiuni populare. Aşadar, pe viitor trebuie să ştim să rămânem uniţi", a declarat cancelarul Germaniei.

Una dintre soluţiile pentru aducerea Europei pe drumul cel bun, atât economic cât şi în ceea ce priveşte intergrarea tuturor statelor, este întărirea clasei politice, sunt de părere liderii popularilor europeni.

Congresul PPE de la Bucureşti a fost cu noroc pentru actualul preşedinte al popularilor europeni, Wilfried Martens. El a fost reales în funcţie cu 91% din voturi.





×
Subiecte în articol: Elena Băsescu
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close