Antena 3 CNN Politică Ecaterina Andronescu, despre scandalul din PNL: "Premierul să se ocupe de problemele ţării. În schimb, aleargă pentru propria campanie electorală"

Ecaterina Andronescu, despre scandalul din PNL: "Premierul să se ocupe de problemele ţării. În schimb, aleargă pentru propria campanie electorală"

Ecaterina Antonescu, fost ministru al Educaţiei, a comentat la Antena 3 scandalul din PNL dintre Florin Cîţu şi Ludovic Orban care în ultima perioadă nu scapă nicio ocazie de a se ironiza reciproc.

Ecaterina Andronescu, despre scandalul din PNL: "Premierul să se ocupe de problemele ţării. În schimb, aleargă pentru propria campanie electorală"
de Claudia Popovici    |    04 Iul 2021   •   18:59

Ecaterina Andronescu a apreciat scandalul pentru șefia PNL ca fiind grav mai ales că în ultima perioadă au apărut situații care necesitau atenţia atentă a partidelor aflate la guvernare. În schimb, fiecare pare însă preocupat de propriile proleme şi mai ales de propria campanie electorală.

„Ceea ce nu cred eu că este ok, este că acest partid se află la guvernare și ar trebui premierul să se ocupe de treburile țării nu se alerge prin țară în propria campanie electorală la șefia PNL-ului

Atunci când ești în fruntea unui partid nu te reprezinți numai pe tine nu reprezinți numai partidul acela, ești o personalitate publică.

Lumea se uită la tine ca un decident, mai ales că în partidul este la guvernare și sigur te întrebi ce are lumea de învățat, ce modele găsesc tinerii în cei care gestionează treburile țării astăzi", se întreabă fostul ministru al Educaţiei Ecaterina Andronescu.

×
Parteneri
Jandarmeriţa prinsă cu droguri în poşetă s-a întors la muncă
x close