Antena 3 Politică Ecaterina Andronescu, întrebată dacă ar fi dispusă să preia Ministerul Educaţiei: "Râdeţi de mine?"

Ecaterina Andronescu, întrebată dacă ar fi dispusă să preia Ministerul Educaţiei: "Râdeţi de mine?"

de G.S.    |    05 Mai 2012   •   14:28
Ecaterina Andronescu, întrebată dacă ar fi dispusă să preia Ministerul Educaţiei: "Râdeţi de mine?"
Sursa foto: Foto: Agerpres

Vicepreşedintele PSD Ecaterina Andronescu a declarat că ministrul propus pentru portofoliul Educaţiei, Corina Dumitrescu, trebuie să aducă argumente în ceea ce priveşte acuzaţiile care i se aduc, iar la întrebarea jurnaliştilor dacă ar fi dispusă să preia acest minister, a răspuns: "Râdeţi de mine?", conform Mediafax.
   
Andronescu a precizat, sâmbătă, că o eventuală înlocuire a Corinei Dumitrescu din calitatea de ministru propus pentru Ministerul Educaţiei ţine strict de premierul desmenat Victor Ponta.

"Cred că doamna Dumitrescu trebuie să dea o explicaţie acestor lucruri. Sigur, probabil are argumente. Fiecare om are calităţi. Nimeni nu e perfect. Cred că, dacă doamna Dumitrescu aduce argumente pentru reproşurile care i s-au făcut, nu văd.... E profesor, e rector", a spus Andronescu.
   
Întrebată de jurnalişti dacă ar fi dispusă să preia funcţia de minstru al Educaţiei, înlocuind-o astfel pe Corina Dumitrescu, Andronescu a răspuns: "Râdeţi de mine?!".
   
Premierul desemnat, Victor Ponta, a declarat, vineri, că ministrul nominalizat pentru Educaţie, Corina Dumitrescu, are obligaţia de a lămuri public, până luni, cum stau lucrurile cu studiile ei, preşedintele PSD afirmând, în legătură cu acest subiect, că "nu e normală situaţia".

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close