Antena 3 CNN Politică Ecaterina Andronescu, reacție după ce a refuzat funcția de premier: ”Le-am mulțumit colegilor, pentru că propunerea a fost foarte onorantă, dar am refuzat”

Ecaterina Andronescu, reacție după ce a refuzat funcția de premier: ”Le-am mulțumit colegilor, pentru că propunerea a fost foarte onorantă, dar am refuzat”

Ecaterina Andronescu, reacție după ce a refuzat funcția de premier:  ”Le-am mulțumit colegilor, pentru că propunerea a fost foarte onorantă, dar am refuzat”
Sursa foto: Foto: Agerpres.ro
16 Ian 2018   •   14:15

Vicepreşedintele PSD Ecaterina Andronescu afirmă că s-a retras de pe lista propunerilor pentru funcţia de premier pentru că nu a dorit să se împartă voturile în CExN al PSD. 

”M-a propus organizația de București, Codrin Ștefănescu și domnul primar Negoiță. Au fost două propuneri şi ceea ce mi-am dorit este să nu se împartă voturile în CExN şi să mergem mai departe cu cel care să aibă, din punctul de vedere al CExN, tot sprijinul. Domnul Fifor s-a ridicat și a spus că nu dorește această funcție. Înainte de vot, m-am ridicat și am spus că nu îmi doresc această funcție. Le-am mulțumit colegilor, pentru că propunerea a fost foarte onorantă.", a declarat Ecaterina Andronescu, la Antena 3.

 

×
Subiecte în articol: premier functie andronescu
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close