Antena 3 Politică Ecaterina Andronescu şi Robert Negoiţă, susţinuţi de PSD Ilfov pentru funcţii de vicepreşedinţi

Ecaterina Andronescu şi Robert Negoiţă, susţinuţi de PSD Ilfov pentru funcţii de vicepreşedinţi

de G.S.    |    24 Feb 2013   •   12:29
Ecaterina Andronescu şi Robert Negoiţă, susţinuţi de PSD Ilfov pentru funcţii de vicepreşedinţi Foto: Agerpres

PSD Ilfov a votat, duminică, în cadrul Conferinţei judeţene, două rezoluţii prin care îşi exprimă susţinerea pentru candidatura Ecaterinei Andronescu pentru funcţia de vicepreşedinte naţional şi pentru candidatura lui Robert Negoiţă pentru funcşia de vicepreşedinte regional la Congresul din aprilie.
   
Rezoluţia a fost adoptat că unanimitate de voturi, la propunerea preşedintelui interimar al organizaţiei, Gabriela Firea, care candidează pentru funcţia de preşedinte al PSD Ilfov.
   
La conferinţa judeţeană au participat şi Ecaterina Andronescu, dar şi Robert Negoiţă, care au luat cuvântul.
   
La propunerea Gabrielei Firea, PSD Ilfov a votat în unanimitate să o susţină pe Ecaterina Andronescu pentru funcţia de vicepreşedinte la nivel naţional.
   
În condiţiile în care Robert Negoiţă a precizat, în discursul său, că intenţionează să candideze la funcţia de vicepreşedinte regional Bucureşti - Ilfov, Gabriela Firea a supus la vot şi susţinerea acestuia, rezoluţia adoptându-se cu unanimitate, ca şi în cazul Ecaterinei Andronescu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close