Antena 3 CNN Politică Ediţia de weekend. Gheorghe Tinel: Eşecul a fost asumat de către întreaga conducere

Ediţia de weekend. Gheorghe Tinel: Eşecul a fost asumat de către întreaga conducere

Ediţia de weekend. Gheorghe Tinel: Eşecul a fost asumat de către întreaga conducere
Sursa foto: Foto: VideoNews
16 Iun 2012   •   18:23

Invitat în cadrul Ediţiei de Weekend de la Antena 3, deputatul democrat-liberal Gheorghe Tinel a avut o discuţie aprinsă cu Cristina Pocora, deputat PNL. Cât despre eşecul Partidul Democrat Liberal, deputatul este de părere că măsurile de austeritate nu sunt principala cauză a înfrângerii de la alegeri.

"Eşecul tocmai a fost asumat de către întreaga conducere", a declarat Tinel. "Ce contează este finalul. Întreaga conducere a partidului, în frunte cu Emil Boc, şi-a depus mandatul. Deci nu mai intră la îndoială asumarea eşecului. Ce este foarte important este ce urmează", a declarat Tinel.

Cât despre rezultatul slab la alegerile locale, Tinel a recunoscut că încă nu s-a format un punct de vedere: "Noi încă nu am avut un punct de vedere, nu am fost invitaţi în Colegiul Director. Personal, cred că lucrurile sunt mai profunde. S-au spus lucruri la nervi, lucruri de suprafaţă, însă fondul este mult mai profund".

"A fost un motiv cu măsurile de austeritate, dar comportamentul nostru în aceea perioadă foarte grea nu a fost cel pe care electoratul l-a aşteptat. Am avut un comportament duplicitar, nu am răspuns cu înţelegere, cu compasiune, nu am avut dialog, pe astea le-am plătit noi", a recunoscut democrat-liberalul.


×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close