Antena 3 CNN Politică Ediţie specială Antena3. Vezi cele mai importante momente din timpul dezbaterii moţiunii de cenzură

Ediţie specială Antena3. Vezi cele mai importante momente din timpul dezbaterii moţiunii de cenzură

Ediţie specială Antena3. Vezi cele mai importante momente din timpul dezbaterii moţiunii de cenzură
16 Mar 2011   •   13:58
Update, ora 17:36: Jurnaliştii Alessandra Stoicescu şi Adrian Ursu comentează în cadrul ediţiei speciale Antena 3 pe marginea descrierii pe care ministrul Elena Udrea i-o atribuie liderului PNL, Crin Antonescu, pe Facebook.
 


Update, ora 17:10:
Alina Petrescu şi Adrian Năstase au dezbătut care sunt motivele pentru care opoziţia nu a mai încercat din răsputeri să convingă reprezentanţii puterii să voteze moţiunea de cenzură. Adrian Năstase s-a declarat deranjat şi de glumele proaste făcute de Emil Boc în plenul Parlamentului.
 


Update, ora 17:00:
Emil Boc şi-a luat jucăriile şi a plecat din plenul Parlamentului în momentul în care Victor Ponta, liderul PSD, a declarat că "repetarea ca un papagal a faptului că tot ieşim din criză şi că se luptă domnul Boc cel puternic cu alianţa socialistă cred că sunt lucruri care nu ţin de un prim-ministru".
 


Update, ora 16:15:
Reporterii speciali ai Antena 3, Gabriela Vrânceanu Firea, Dana Grecu şi Mihai Gâdea, au stat de vorbă cu manifestanţii din Piaţa Constituţiei despre problemele care i-au împins pe aceştia să participe la acţiunea de protest. Revedeţi aceste momente:
 


Update, ora 15:55:
Redactorul şef al Jurnalului Naţional, Dan Constantin, a dezvăluit în cadrul ediţiei speciale moderate de Alessandra Stoicescu şi Adrian Ursu că, miercuri, la gurile de metrou erau diverse persoane care avertizau oamenii să nu se ducă în Piaţa Constituţiei pentru a lua parte la proteste, pentru că urma să se întâmple o nenorocire.
 


Update, ora 15:48:
Jurnalistul Adrian Ursu comentează alături de Dan Constantin, redactor şef la Jurnalul Naţional, modul în care guvernanţii fac legi doar care să pună la punct nişte oameni, care să rezolve nişte probleme de moment.
 


Update, ora 15:13:
Relaxat, premierul Emil Boc s-a prezentat la Parlament pentru a apăra noul Cod al Muncii. Legat de moţiunea de cenzură depusă de opoziţie şi de şansele ca aceasta să fie ultima din cariera sa de prim-ministru, Emil Boc a făcut o declaraţie ruptă din filmele americane: Never say never! "Ne-a adus aminte de şeful IPJ Neamţ şi îi spun 'i can read you', domnule Boc", a comentat Niels Schnecker.
 


Update, ora 15:05:
Preşedintele PSD, Victor Ponta, liderul PNL, Crin Antonescu şi preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, au ieşit în Piaţa Constituţiei pentru a se afla alături de protestatari, spre bucuria acestora din urmă, aşa cum a dezvăluit reporterul special Antena 3, Gabriela Vrânceanu Firea. "Mi se pare normal ca în ziua în care noi, în Parlament, susţinem o moţiune de cenzură pe care am iniţiat-o, am redactat-o cu colaborarea sindicatelor şi patronatelor, în ziua în care însoţim această moţiune de cenzură cu un proiect alternativ pe care de asemenea l-am făcut împreună cu aceşti oameni să îi salutăm şi să ne alăturăm simbolic acestei mişcări de protest", a spus Antonescu.

Gabriela Vrânceanu Firea a mai subliniat că protestul oamenilor nu este o glumă şi că aceştia chiar suferă.
 


Update, ora 14:52:
Gabi Firea îl intervievează pe Adrian Năstase în Piaţa Constituţiei. Acesta a declarat că de teamă nu ies foarte mulţi oameni în stradă.
 


Update, ora 14:30:
Crin Antonescu şi Victor Ponta au ajuns în faţa Parlamentului pentru a-i saluta pe manifestanţi şi pentru a-i însoţi simbolic în demersul lor.
 


Update, ora 14:29:
Gabriela Vrânceanu Firea a stat din nou de vorbă cu manifestanţii din Piaţa Constituţiei şi a citit mesajele pe care aceştia le-au afişat pe diverse suporturi: pancarte, tricouri.




Update, ora 14:10
: Reporterul special Gabriela Vrânceanu Firea a stat de vorbă cu manifestanţii din Piaţa Constituţiei despre problemele care i-au împins pe aceştia să participe la acţiunea de protest. Gabi Firea a remarcat totodată că în faţa Parlamentului formaţia Morometzii a fost invitată să le susţină moralul manifestanţilor, să aibă un mesaj împotriva politicienilor care nu ţin seama de nevoile românilor.
 


Vezi aici cele mai importante momente şi informaţii ale ediţiei speciale de la ora 10:00.

Miercuri, 16 martie, este o zi încărcată şi importantă pentru români: greve, proteste şi votul moţiunii de cenzură intitulată "Codul Boc - salarii mici, şomaj mare, firme falimentate". Antena3 este în mijlocul evenimentelor şi vă oferă o serie de transmisii fără precedent.

De la ora 14:00, maratonul informativ al Antena 3 continuă cu o ediţie specială realizată de Alessandra Stoicescu şi Adrian Ursu. Aceştia vor prezenta momentul moţiunii de cenzură şi mitingul din faţa Parlamentului.

În acest timp, Gabriela Vrânceanu Firea va sta de vorbă cu oamenii, în calitate de reporter, iar Alina Petrescu va transmite şi ea din mijlocul evenimentelor, din studiourile mobile.

Între orele 10:00 şi 14:00, Oana Stancu, Răzvan Dumitrescu, Maria Coman, Marius Pieleanu, Sabina Iosub, Niels Schnecker, invitaţii Radu Tudor, Răzvan Mitroi, Sorin Roşca Stănescu şi reporterii speciali Antena3 Mihai Gâdea şi Dana Grecu v-au ţinut la curent cu ceea ce s-a întâmplat în Piaţa Constituţiei.
Vezi aici cele mai importante momente şi informaţii ale ediţiei speciale de la ora 10:00.




×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close