Antena 3 CNN Politică Ediţie Specială. Consilierul lui Băsescu voia să vadă Antena 3 după gratii

Ediţie Specială. Consilierul lui Băsescu voia să vadă Antena 3 după gratii

Ediţie Specială. Consilierul lui Băsescu voia să vadă Antena 3 după gratii
08 Aug 2015   •   20:50

Sebastian Lăzăroiu. Fost consilier al lui Traian Băsescu, fost ministru al Muncii şi postac. În calitate de consilier prezidenţial, şi el ca şi alţii, era mai preocupat de soarta Antenei 3 decât de treburile ţării. În 2013, Lăzăroiu a postat pe Facebook o imagine în care Mihaela Bîrzilă apare după gratii. Postarea lui Lăzăroiu a fost însoţită de comentariul "Noua grilă de programe" şi a primit numeroase comentarii acide.

La scurt timp, Sebastian Lăzăroiu a şters fotografia pe care o postase, iar purtătorul de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale de la acea vreme, Bogdan Oprea, şi-a cerut scuze în numele lui Traian Băsescu. Însă cam atât, pentru că Lăzăroiu nu a fost demis de Băsescu.

Acelaşi Sebastian Lăzăroiu care îşi dorea Antena3 după gratii, uita să-şi plătească întreţinerea la bloc.

Anul trecut, Sebastian Lăzăroiu a lăsat un bloc întreg fără apă caldă. Fostul consilier al lui Traian Băsescu nu şi-a mai plătit întreţinerea timp de un an şi a ajuns unul dintre cei mai vânaţi datornici. Uşor-uşor, datoriile au ajuns la 1.550 de lei. Contactat de cei de la Sursa Zilei, Lăzăroiu nu a părut prea interesat de situaţie atunci.

După dezvăluirile de la Antena 3, fostul consilier prezidenţial a mers şi şi-a plătit datoriile.

Tot Sebastian Lăzăroiu este cel care când ocupa funcţia de ministru al Muncii spunea că românii cu peste 800 de lei pe membru de familie intră în categoria "bogaţii României".





×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close