Antena 3 CNN Politică Eduard Hellvig: PDL a tratat cetăţeanul din perspectiva vasalului. PDL va dispărea din peisajul politic

Eduard Hellvig: PDL a tratat cetăţeanul din perspectiva vasalului. PDL va dispărea din peisajul politic

Eduard Hellvig: PDL a tratat cetăţeanul din perspectiva vasalului. PDL va dispărea din peisajul politic
Sursa foto: Foto: INTACT Images
19 Mai 2012   •   19:53

Secretarul general al Partidului Naţional Liberal (PNL), Eduard Hellvig, şi-a manifestat, sâmbătă, convingerea că partidul Democrat Liberal (PDL) va dispărea din peisajul politic românesc, conform Agerpres.
   
El a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută la Botoşani, că PDL 'a tratat cetăţeanul nu din perspectiva politicianului, ci din perspectiva vasalului'.
   
'A rămâne în guvernare înseamnă în primul rând a satisface necesităţile cetăţeanului. dacă nu faci asta, se întâmplă ce se va întâmpla cu PDL. Este convingerea mea fermă că acest partid va dispărea din peisajul politic', a afirmat Hellvig.
   
Secretarul general al PNL susţine că noua putere politică trebuie să ia decizii în funcţie de priorităţile cetăţeanului, nu partidelor şi să evite să repete greşelile vechi puteri.
   
'Din păcate, 2009 - 2012, a fost un instrument, din punct de vedere politic, de tortură a primarilor opoziţiei. Eu am spus că responsabilitatea noastră, de azi înainte, este să introducem normalitatea, să nu mai existe primari buni şi primari răi. Nu trebuie să facem la fel ca aceia dinainte', a adăugat Hellvig.

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close