Antena 3 CNN Politică Elena Băsescu a luat cuvântul în Parlamentul European de cinci ori în două zile (VIDEO)

Elena Băsescu a luat cuvântul în Parlamentul European de cinci ori în două zile (VIDEO)

Elena Băsescu a luat cuvântul în Parlamentul European de cinci ori în două zile (VIDEO)
16 Iun 2010   •   21:22

Elena Băsescu a devenit foarte activă în Parlamentul European. În două zile, a luat cuvântul de cinci ori. Fata cea mică a preşedintelui a ţinut să demonstreze că se pricepe la orice: de la moneda euro până la agenţiile de rating şi pieţele pentru instrumentele financiare derivate.

Eurodeputatul Elena Băsescu a ţinut cinci cuvântări în primele două zile de plenară a Parlametului European de la Strasbourg.  Fiica preşedintelui a încercat să arate că este familiară cu subiecte precum zona Schengen, agenţiile de rating, oferta publică de valori mobiliare, pieţele pentru instrumentele financiare derivate şi nu în ultimul rând cu adoptarea de către Estonia a monedei euro.

Discursurile sale au durat câte un minut, aşa cum cere procedura.

"Adoptarea de către România a legii prin care se reglementează prelucrarea datelor cu caracter personal este un pas important în vederea îndeplinirii tuturor condiţiilor de aderare la Spaţiul Schengen. MAI a realizat progrese importante în ultima perioadă, astfel încât România se află în grafic pentru intrarea în Spaţiul Schengen la termenul stabilit - martie 2011", a spus Elena Băsescu.

Fiica cea mică a şefului statului a absolvit facultatea de afaceri economice şi financiare - interne şi internationale, Universitatea Romano-Americana, Bucuresti şi are o diplomă de master în ştiinte politice la şcoala Nationala de Studii Politice si Administrative.



Antena 3

×
Subiecte în articol: Elena Băsescu Parlament European
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close