Antena 3 Politică Elena Băsescu, arătată cu degetul în dosarul lui Ridzi. Avocat: beneficiile au fost pentru EBa

Elena Băsescu, arătată cu degetul în dosarul lui Ridzi. Avocat: beneficiile au fost pentru EBa

de M.Z.    |    04 Mar 2015   •   18:45
Mezina fostului preşedinte Traian Băsescu, Elena Băsescu (EBa), a fost pomenită în dosarul lui Ridzi de un avocat, care a spus desprea ea că ar beneficiară în acest caz.
 
Iată, mai jos, un fragment din declaraţia dată în faţa instanţei de un avocat al unui alt inculpat în dosarul Monicăi Iacob Ridzi:
 
Avocat: E clar că beneficiile în acest caz nu le-au avut nici Ridzi, nici Varsta (consilieră a Monicăi Iacob Ridzi, condamnată şi ea - n.r.), ci un alt personaj care a avut mare succes la europarlamentare.
Judecător: Are şi un nume?
Avocat: I se spune EBA.
 
Informaţia a fost prezentată miercuri, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.
 
Pe 16 februarie, Monica Iacob Ridzi a fost condamnată definitiv, de instanţa supremă, la cinci ani de închisoare pentru abuz în serviciu privind manifestările organizate în 2009 de Ziua Tineretului. 

Potrivit DNA, în perioada 17 martie - 22 mai 2009, Monica Iacob-Ridzi , în calitate de ordonator principal de credite, ar fi hotărât ca, sub pretextul realizării unor manifestări de amploare la nivel naţional dedicate Zilei Naţionale a Tineretului şi externalizării serviciilor de organizare aferente, să atribuie ilegal unor firme private contracte de prestări servicii având acest obiect.

Citiţi şi Monica Iacob Ridzi acuză presiuni asupra denunţătorilor
 
 

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close